Web Development

Leren. De weg wijzen. In contact blijven. Betalen. Shoppen. Entertainen. Onze devices ontsluiten de hele wereld. Ze maken ons wakker en brengen ons het laatste nieuws.

We adviseren over online communicatie en realiseren de vertaling naar het scherm. Dit beperkt zich niet alleen tot het maken van websites. Het wordt pas echt interessant als je maatschappelijke vraagstukken combineert met online technologie. Daarom hebben we een in-house development team dat online platforms en andere webapplicaties ontwikkelt.

Contactpersoon

Joost Schuttelaar

Onze aanpak

Tijdens het ontwikkelproces doorlopen we samen onderstaande stappen. Met interactie tussen de opdrachtgever, adviseur, designer en developer. Altijd vanuit het perspectief van de eindgebruiker. Grote trajecten pakken we iteratief aan, volgens de SCRUM/Agile methode. Voor het beste resultaat.

Concept

Wireframes

Design

Techniek

Traffic & launch

Online platforms

Consumenten en bedrijven leven steeds meer online. Als je een positieve impact wilt realiseren, moet je daarom ook online je verhaal vertellen. Websites, applicaties, video-platforms, e-learning environments: onze developers gaan aan de slag met jouw vraagstuk en ontwikkelen software die bijdraagt aan jouw doelstellingen.

UX design

Gebruiksvriendelijkheid is essentieel voor online applicaties. Door met een goed interactieontwerp je websites en applicaties slim in te richten­, zorg je ervoor dat je doelgroep ze ook daad­werkelijk gaat gebruiken. Met een usability-test toets je vervolgens de gebruikersvriendelijkheid. Onze User Experience ­Designers gaan graag voor je aan de slag.

Custom solutions

Ons team van developers kiest de juiste technologie voor jouw online oplossing. Wij zijn full-stack, dus of het nu een eenvoudige CMS website of een totaal nieuwe online innovatie is - je applicatie heeft altijd de juiste technologie die als een maatpak past.