PR

Traditioneel wordt PR ingezet om het publiek te informeren en te beïnvloeden. Niet te verwarren met ‘gratis of goedkope publiciteit’. Bij Schuttelaar & Partners pakken we PR graag grondig aan. Direct vanaf het begin wordt er daarom nagedacht over de optimale inzet van PR, waardoor we geen kansen laten liggen.

In ons team werken gedreven adviseurs en journalisten die de weg binnen journalistiek Nederland kennen. En belangrijker nog: die weten hoe PR 2.0 bedreven moet worden. We verstaan het samenspel tussen offline en online media en zetten gericht influentials zoals bloggers en vloggers in.

Contactpersoon

Lara Schreuder

Reputatie­management

De reputatie en het imago van een organisatie zijn iets fascinerends. Ze zijn nooit statisch en kunnen van het ene op het andere moment veranderen. Positief en negatief. Juist in deze tijden van social media is het belangrijk om je reputatie goed te managen. 


Om je te helpen jouw verhaal te vertellen verzorgen we (social) mediatrainingen waar je morgen al profijt van hebt. En voor echt structureel beleid ontwikkelen en begeleiden we het reputatiemanagement binnen jouw organisatie.