Strategie & positionering

Ergens voor staan. Als je alle opsmuk weglaat je echte gezicht laat zien. Voor veel organisaties is dat best spannend. Als je je eigen kracht echt kent en vastgesteld hebt, dan zijn de potentie en het onderscheidende vermogen vele malen groter dan bij een ‘middle of the road’ benadering. Die positionering vullen we aan met een passende communicatiestrategie. Op maat gemaakt voor jouw doelstellingen, doelgroep en communicatiefase.

Advies- en communicatiebureau Schuttelaar & Partners ondersteunt organisaties bij het creëren van een unieke positie en het realiseren van draagkracht binnen de eigen organisatie. Keuzes maken en voor je verhaal gaan staan, het is gemakkelijker gezegd dan gedaan. En tegelijkertijd is het onvoorstelbaar wat het je kan brengen.

Contactpersoon

Patrick Reijnen

Compleet traject of deelopdrachten

Onze expertise kan ingezet worden voor een compleet traject van strategie tot resultaat. Daarnaast is het mogelijk dat wij ingezet worden voor specifieke expertise zoals vormgeving, social media en online magazines. Bij iedere opdracht staat Positive Impact centraal. Dat wil zeggen, samen met opdrachtgevers werken aan concrete resultaten, de stip aan de horizon.

Strategie

Concept

Mediaplanning

Vormgeving

Development

Impact

Resultaat meten

Patrick Reijnen

Managing Director Communicatie

Patrick is Managing Director Communicatie. Zorgt er altijd voor dat hij bevlogen collega’s aantrekt die samen met hem werk willen maken dat memorabel is. Collega’s die samen met opdrachtgevers stappen durven zetten zodat er bijzonder werk ontstaat. Patrick neemt graag het voortouw in complexe trajecten en wordt dan ook graag uitgedaagd. Van het communicatievak geniet hij volop. Dat zie je, hoor je en voel je.

Neem contact op