saint basics

De webshop van Saint Basics - superzachte natuurlijke en duurzame basics - hebben we een boost gegeven door de user experience naar een hoger plan te tillen. 

Hoe zorg je ervoor dat de gebruiksvriendelijkheid verbetert en het bestelproces efficiënter verloopt om de conversie te verhogen? 

onze aanpak

Saint Basics zet zich in om als duurzaamste basics merk van Nederland de wereld te veranderen ‘from the bottom up’. De creatie van de optimale user experience hebben wij opgepakt vanuit zowel technische als vormgevingsexpertise. We hebben een nieuwe webshop ontwikkeld met een look-and-feel die aansluit bij de pure en eerlijke doelstellingen van het Saint Basics merk. De minimalistische lay-out en eenvoudige navigatie maakt het makkelijk en intuïtief om te bestellen. Door alles uitvoerig te testen hebben  we de website tot op detailniveau geoptimaliseerd. 

​​​​​​​

impact

Deze prachtige website met een zeer gebruiksvriendelijke webshop voldoet niet alleen qua stijl maar ook qua functionaliteit aan de vraag van de klant. Namelijk een voor de consument prettige en intuïtieve beleving op de webshop creëren die aansluit bij de nieuwe uitstraling van Saint Basics.

“De look en feel van de site ondersteunen perfect de identiteit van Saint Basics.”